Marjan Staritsky

JEP is het samenkomen van al mijn levenservaringen. Compassie en betrokkenheid loopt als een rode draad door mijn leven. Geïnteresseerd in de diepte van ervaringen en dat wat mensen beweegt, ben ik zelf ook lang zoekend geweest naar betekenis en zingeving. Zo heb ik ook de weg gevonden naar het ondernemerschap. Al jaren begeleid ik mensen individueel en in groepen in persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en ontspanning in het dagelijkse leven. 

"Met frisse ogen kijken naar complexe zaken"

De kracht van creatief denken is dat er altijd een oplossing is: 'When things aren't going right, go left'. En deze denkwijze is me het afgelopen jaar goed van pas gekomen, in het ontwikkelen en opzetten van JEP. Ik geloof in de kracht van verbinding en denk dat een meer natuurlijke wijze van leven past bij vele kinderen en jongeren die op dit moment opgroeien. Velen van hen lopen vast. Van dichtbij maak ik het mee en ik hoor en lees het van anderen. Ik wil met JEP graag een steentje bijdragen aan participatie en inclusiviteit  van jongeren die op andere, eigen wijze leren, ontwikkelen en beleven dan over het algemeen de norm is. Ieder steentje draagt bij aan een betere wereld.

Naast verschillende (HBO)scholingen en werkervaring in de hulpverlening beschik ik ook  over een onderwijsbevoegdheid en relevante werkervaring in het (speciaal)onderwijs. Als dat aan de orde is kan een verbining met het ondewijs gemaakt worden.

Schreursweg 10

7451 RG Holten

T: +31 6 43071865

E: info@jouweigenplek.nl

© 2019 JEP-JouwEigenPlek

In samenwerking met @evitastaritsky

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle