De reis van je leven

Het leven is geen uitgestippelde en vooraf geplande route. Onderweg beleef je allerlei avonturen. Leuke, en minder leuke. Je komt uitdagingen, blokkades en belemmeringen tegen. Op verschillende momenten kan het dan teveel zijn en ben je gestrand. Je hebt de behoefte om uit te rusten en bij te komen, om weer op krachten te komen en uit te zoeken hoe je verder wilt en kunt.

Bij JEP vind je medereizigers en een veilige plek. JEP biedt je mogelijkheden om uit te rusten en op te laden, onnodige ballast uit je rugzak te verwijderen en te herschikken. Zo’n rustmoment onderweg geeft je nieuwe mogelijkheden en kansen om je route aan te passen, je kompas te herijken en je persoonlijke drijfveren te onderzoeken. Het ontwikkelen van moed, vertrouwen en innerlijke kracht, het opdoen van nieuwe inzichten, intrinsieke motivatie en zelfvertrouwen. Iedere dag een stap dichter bij jezelf. Op jouw manier, in jouw eigen tempo en je eigen tijd. Om Jouw Eigen Plek te vinden in het leven en deze wereld, zodat je met vertrouwen je weg kunt vervolgen met jezelf als gids.

Bij JEP maak je deel uit van een kleine en betrokken groep. Zorgen voor jezelf en voor elkaar. Een eigen plek innemen binnen een sociaal netwerk en -vangnet. We zijn goed in het bieden van ruimte en veiligheid. We kunnen creatief denken buiten gebaande paden. Samen met jou kijken we hoe je de regie houdt of terug krijgt over jouw eigen reis en wat je nodig hebt om je weg te vervolgen. We reiken je verschillende gereedschappen aan die je leert gebruiken, zodat je steeds beter kunt vertrouwen op je eigen innerlijke kompas en dit ook kunt gebruiken op je eigen reis. Uitgerust, zelfbewust zet je vervolgstappen in je leven.

Voor ouders organiseren we – naar behoefte- netwerk- en themabijeenkomsten.

 

Hoe dat er uitziet in de praktijk kun je lezen en bekijken

Schreursweg 10

7451 RG Holten

T: +31 6 43071865

E: info@jouweigenplek.nl

© 2019 JEP-JouwEigenPlek

In samenwerking met @evitastaritsky

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle