Netwerk

JEP verbindt zich graag met professionals die durven te kijken buiten de gebaande paden en binnen JEP een paar keer per jaar een les of workshop willen verzorgen, afgestemd op de groep.

Als deze website je aanspreekt, en je denkt dat je iets kunt bijdragen vanuit je eigen ervaring en expertise? Dan komen we graag met je in contact.  Een aantal deelnemers binnen het netwerk zijn bijvoorbeeld werkzaam in het onderwijs, of hebben een achtergrond als leraar. We zijn op dit moment ook vooral geïnteresseerd in het aansluiten van psychologen, orthopedagogen of gedragswetenschappers. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Stuur ons dan een berichtje.

Ben je ondernemer, kunstenaar, heb je een passie? Misschien heb je een mooi verhaal te vertellen en kun je ons inspireren. Wellicht sta je er ook voor open om jongeren, die dat willen en kunnen, een ervaringsplek te bieden in je bedrijf. Neem gerust contact met ons op.

Ben je een jongere of jongvolwassene met veel levenservaring, een goed verhaal of denk je dat je een inspirerende bijdrage kunt leveren aan de jongeren bij JEP? Ook dan vinden we het leuk als je contact met ons opneemt.

JEP is ook: voor en door jongeren!

''Je mag zijn zoals je bent

om te worden wie je bent

maar nog niet kunt zijn.

Je mag het worden

op jouw manier

in jouw eigen tempo

en jouw eigen tijd.''

Vrij naar Anna Terruwe

Schreursweg 10

7451 RG Holten

T: +31 6 43071865

E: info@jouweigenplek.nl

© 2019 JEP-JouwEigenPlek

In samenwerking met @evitastaritsky

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle