Visie en Missie

"When you live in a world you don't fit in, create a new one." 

We hebben allemaal een eigen unieke plek op aarde. Jij bent de enige die deze plek kan innemen en vanuit eigenwaarde deelneemt en bijdraagt aan deze wereld. Steeds vaker zijn er (jonge) mensen die hun eigen plek niet vanzelf weten te vinden. Op onze prachtige plek in de natuur, aan de rand van de Sallandse Heuvelrug bieden wij coaching en maatwerktrajecten.

Jouw Eigen Plek 

JEP is een plek voor gevoelige kinderen, jongeren en volwassenen die:

  • moeite hebben om het tempo binnen onderwijs en samenleving bij te houden;

  • Door hun omgeving worden gezien als slim en capabel, maar op school of werk niet uit de verf komen;

  • regelmatig rust en ruimte nodig hebben om op te laden en bij te komen omdat ze zich overprikkeld en overbelast voelen;

  • Zich vaak onbegrepen en eenzaam voelen;

  • met de juiste aanpak en begeleiding zich kunnen ontwikkelen tot authentieke, originele, vernieuwende en zelfbewuste mensen.

Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree it will live its whole life believing that it is stupid.

- Albert Einstein -

Je eigen leven vormgeven

Ieder mens heeft een eigen-waarde binnen onze maatschappij. Onze samenleving is vooral gericht op kennis en prestatie. Waarden als vertrouwen, verbinding en eigenheid lijken daarom van ondergeschikt belang. We willen graag dat iedereen mee kan doen. Toch is het niet voor iedereen vanzelfsprekend om mee te doen.  Basisvertrouwen en veiligheid zijn belangrijke voorwaarden om de regie over je eigen leven te kunnen nemen. Als je je herinnert wie je vanbinnen bent en weet wat je natuurlijke kwaliteiten zijn, kun je je eigen leven steeds meer vormgeven op de manier zoals dat bij jou past. Bij JEP kun je terecht voor coaching of een intensiever maatwerktraject.

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

Marjan Staritsky

CAT-therapeut level 3

Schreursweg 10

7451 RG Holten

T: +31 6 43071865

E: info@jouweigenplek.nl

© 2019 JEP-JouwEigenPlek

In samenwerking met @evitastaritsky

gat_schild_2020_internet.png
cat_complementair_2020_internet.jpg