Search
  • Marjan Staritsky

De lancering van JEP

Met enige trots laat ik jullie weten dat de website van JEP-Jouw Eigen Plek live is!

Wat een kleurrijk jaar was het! Een jaar van vallen en opstaan, drempels en hobbels nemen, bijna opgeven en weer doorgaan, moed ontwikkelen en stappen zetten. Een jaar waarin ik mooie, inspirerende ontmoetingen had, bijscholing heb gevolgd en afgerond en op verschillende manieren kennis tot me heb genomen.

Steeds opnieuw was het een innerlijke drive die me in beweging bracht en hield. De kinderen en jongeren van nu die overbelast, oververmoeid, overprikkeld zijn. Niet uit de verf komen op school terwijl ze wél mooie capaciteiten en talenten bezitten. Zij zijn de grootste spiegels voor ons als samenleving. Zij laten ons zien wat niet (meer) werkt. Ik wil als volwassene met professionaliteit en levenservaring mijn verantwoordelijkheid hierin nemen.

Einstein zei: Je kunt een probleem niet oplossen vanuit hetzelfde denksysteem waaruit het is ontstaan.

Deze kinderen en jongeren hebben naar mijn mening volwassenen nodig die vertrouwen geven, moed tonen, inspireren en nieuwe mogelijkheden laten zien. Als jouw weg anders gaat dan die van de meeste anderen dan is dat niet het einde van de wereld. Het geeft misschien toegang tot routes waar je geen idee van had.

Met JEP volg ik mijn eigen weg. Ieder kind en iedere jongere heeft het recht op ontwikkeling. Zoals ook beschreven in de rechten van het kind. Ontwikkelen is vooral aansluiten bij de behoeften van het kind, de jongere zelf. Daarbij is flexibiliteit en ‘out of the box’ denken een eerste voorwaarde voor de groep waar ik me op richt.

Ik bedank iedereen die me in het afgelopen jaar heeft gesteund en verder geholpen. In de eerste plaats mijn gezin dat altijd achter me staat. En al die andere fijne mensen in mijn netwerk die hebben meegedacht en gelezen.


Ik verbind me graag met jou als mijn visie jou aanspreekt!


Speciale dank aan


Marc Bos voor het ontwerpen van mijn logo en visitekaartje


En


Evita Staritsky voor alle visuele ondersteuning.6 views

Schreursweg 10

7451 RG Holten

T: +31 6 43071865

E: info@jouweigenplek.nl

© 2019 JEP-JouwEigenPlek

In samenwerking met @evitastaritsky

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle